Size Ulaşalım

Ağu
Spor Bilimleri Fakültesi 'Özel Yetenek Sınavı' başvurularımız 6-31 Ağustos 2018 tarihleri arasındadır.

Yetenek Sınavının Başlama Tarihi ve Yeri

• Ön Kayıt ve Belge Teslimleri 6 Ağustos -31 Ağustos 2018 (saat 17.00’a kadar) tarihleri arasındadır.

• Özel Yetenek Sınavı 1 Eylül 2018 tarihinde saat: 09.00’da başlayacaktır. Başvuru sayılarına göre sınav 5 Eylül 2018 tarihine kadar devam edebilecektir.

• Özel Yetenek Sınavı Maden Tetkik ve Arama Spor Salonunda yapılacaktır.( Adres: Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:139 06800 Çankaya/ANKARA)

• Adayların özel yetenek sınavına giriş tarih ve saatleri web sayfamızdan ilan edilecektir. İlan edilen saatte adaylar spor malzemeleri, sınav giriş belgesi, nüfus cüzdanı ve 1 adet resim ile birlikte kapalı spor salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

• Adayların aday sıra numarasına göre (önce kadın sonra erkek olmak üzere) sınava alınacaklardır.

• Sınav sırasında kimlik kontrollerine ve resime önem verilecektir.

ÖZEL YETEK SINAVI KILAVUZU VE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Başlangıç

Bitiş

Açıklamalar

Ön Kayıt ve Belge Teslimleri

6 Ağustos 2018

31 Ağustos 2018

Özel Yetenek Sınavı

1-5 Eylül 2018

İlan edilen kontrol listelerine göre bilgilerinde hata olduğunu düşünen adayların TC Kimlik Numarası ve Adı Soyadı bilgileriyle birlikte itiraz konusunu içeren dilekçeleri ile şahsen Lokman Hekim Üniversitesi Öğrenci İşleri Koordinatörlüğü’ne başvurması gerekmektedir.

Kontrol Listelerinin İlanı

7 Eylül 2018

İtiraz Kabulü

7 Eylül 2018

İtiraz Listeleri

7 Eylül 2017

Sonuçların İlan

10 Eylül 2018

Özel Yetenek Sınav sonuçları http://www.lokmanhekim.edu.tr web adresinden ilan edilir.

Başvuru Sırasında Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

• Başvuru formu (www.lokmanhekim.edu.tr adresinden alınacak)
  • Nüfus cüzdanı aslı, bir adet fotokopisi ve bir adet e-devletten alınacak nüfus kayıt örneği
  • Sağlık raporu (Adayların ön başvuruda resmi sağlık kuruluşu hekiminden ‘’Spor dalı sınavlarına girmesinde sağlık yönünden bir sakınca yoktur’’ ifadesini içeren bir sağlık raporunu getirmeleri zorunludur).
  • İki adet vesikalık fotoğraf  (Son altı ay içinde çekilmiş olmalı).
  • Diploma aslı ve fotokopisi (Diploması hazır olmayanlar için geçici mezuniyet belgesinin aslı)
  • 2018 TYT sınav sonuç belgesi
  • Sınav başvuru ücreti dekontu (Başvuru ücreti 100 TL olup Lokman Hekim Üniversitesi TL hesabına yatırılacaktır. Ücretin yatırılacağı Banka ve hesap numarası aşağıdadır.

Ücret yatırılırken açıklama kısmına mutlaka “Özel Yetenek Sınav Ücreti” yazılmalıdır.

Vakıfbank Ankara Ticari Şube

Hesap No            : 00158007307709578

IBAN                    : TR930001500158007307709578

UYARI

• Eksik belge ile başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Başvuru evraklarında doğru beyanda bulunmayan veya sahtecilik yaptığı tespit edilen adayların başvuruları iptal edilir. Bu adaylar için sınavı kazanmış veya öğrenimleri devam ediyor olsa dahi kayıtları silinerek haklarında kanuni işlem uygulanacaktır.
  • Ön kayıt yaptıran adaylar bu kılavuzdaki hükümleri kabul etmiş sayılırlar.

Sosyal Medyada Biz

BİZİ TAKİP EDİN