• Antrenörlük Eğitimi öğrencilerimiz, Fitness derslerini alanında uzun yıllardır çalışan Personal Trainer Hakan Emden ile işledi. 2 ders haftasını içeren programda öğrencilerimiz  uygulamalı olarak çalışma şansları buldukları gibi, Amerika ve Türkiyede 15 yılı aşkın bir süredir PT olarak çalışan Sn. Emdenin deneyimlerinden de faydalandılar. Hakan Emden Kimdir?  1977 yılında Almanya’da doğdu 4 yıl yüzme, 2 yıl atletizm ve 8 yıl kadar futbol ile ilgilendi. 2001 yılında Ankara Üniversitesi BESYO’dan mezun oldu ve aynı yıl Amerika’da yaşamaya başladı. 2002-2004 yılları arasında Chicago Lake Forest Futbol kulübünde altyapı erkek ve kız takımlarını çalıştırdı. 2005-2008 Florida Gold’s gym de Personel Trainer (PT) olarak çalıştı. 2008-2009 California Bally Total Fitness’da Personel trainer olarak çalıştı ve üstün performans ödülü olan ‘Peak Performace Award’a layık görüldü. 2009-2016 yılları arasında 6 Degree Fitness’da PT olarak görev yaptı. Uluslararası Fonksiyonel Antrenman Teknikleri sertifikası, ABD Futbol Federasyonu Ulusal D lisansı ve Spartan SGX sertifikası sahibidir. 2 yıldır Ankara Armada Macfit’de PT olarak çalışmakta olan Emden aktif biçimde maraton ve dağ yarış müsabakalarda yer almaktadır.