•   Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LHUSEM) ve Eczacılık Fakültesi işbirliği ile  08-09 Ocak  2022   tarihinde çevrimiçi olarak  İdeal Eczane Tasarımı Online Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitmenler: Dr. Öğr. Üyesi Nazlı ŞENCAN Uzm. Ecz. Ahmet Nezihi PEKCAN Uzm. Ecz. Gül Reyhan KARA Uzm. Ecz. Aysun KARADENİZ Uzm. Ecz. Taner DÖVEN Bilg. Müh./Ecz. Bora HAZIR Ecz. Yılmaz KIRICI Ecz. Almila ÖZTOSUN Ecz. Sefa MUMAY Ecz. Ömrüm ERGÜVEN Ecz. Gökberk BULMUŞ Ecz. Ufuk IŞIK Ecz. Nazan TULUMCUOĞLU Ecz. Emre MİNDİZ Ecz. Gökçen SÖKER Mimar Hakan Berkun Uğur ULUYOL Murat SELÇUK Mutlu KOCAMAZ Metin ÇIRAL Eğitim Tarihi: 08-09 Ocak 2022 Son Başvuru Tarihi : 06  Ocak 2022 Eğitimin İçeriği ve Konusu: Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi olarak “Sürekli Mesleki Eğitim” planlamamız doğrultusunda, eczanelerin ideal bir sağlık danışma merkezi olabilmeleri için gereken parametreleri gündeme alarak optimum seviyede “idealize” bir alan yaratabilmek hedefiyle “İDEAL ECZANE TASARIMI” programını hayata geçiriyoruz. Eczanelerimizde sunulan danışmanlık hizmetlerine doğrudan etkisi olabilecek son derece önemli bir konu ile ülkemizin dört yanındaki eczacılarımızı, çevrimiçi platformda bir araya getireceğiz. Eczacılık Mesleğinde fark yaratan, danışmanlık hizmetlerine farklı bakış açıları kazandıran eczacılarımızın ve eczane hizmetlerinde yenilikçi çözümler üreten uzmanlarımızın katkılarıyla, eczacılarımıza ve eczacılık camiasının paydaşlarına özel bir program planlanmıştır. Sunulan eğitim programı ile sektörümüze değer katan sizler gibi yenilikçi firmalarımız için de kendilerini ifade edebilme ve vizyonlarını ülkenin dört yanından bu eğitim programına katılacak olan eczacılarımıza aktarabilme imkanı da sağlayacaktır. Kimler Katılabilir:  - Geleceğin Eczanelerini Tasarlayacak olan Eczacılık Fakültesi Öğrencilerimiz, - Yeni mezun Eczacılarımız, - Yer değişikliği nedeniyle yeni bir Eczane tasarımına ihtiyacı olan Eczacılarımız, - Eczanesinde tadilat yaparak, danışmanlık hizmetlerinde fark yaratmak isteyen meslektaşlarımız ve bu alt başlıklara ilave olarak - Eczanelerine pratik ve küçük dokunuşlar ile faydalı çözümler yaratmak isteyen Eczacılarımız Not: İdeal Eczane Tasarımı Online Eğitim Programı ZOOM Platformu üzerinden gerçekleşecek olup katılım ücretsizdir.

KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.