وصول سريع

ANKARA DİŞ HEKİMLERİ ODASI ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Eklenme Tarihi: 23 December 2020

Ankara Diş Hekimleri Odası (ADO) Başkanı Dr. Serhat ÖZSOY ve Genel Sekreteri Dr. Gamze Burcu GÜL Üniversitemize iyi niyet ziyaretinde bulundu. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun HÜRMÜZLÜ, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elif Tuba AKÇİN, Dr. Öğr. Üyesi Turgay Peyami HOCAOĞLU karşıladı. ADO Başkanı Dr. Serhat ÖZSOY Lokman Hekim Üniversitesi’nin dijital alt yapısı kullanılarak yapılan ADO bilimsel etkinlikleri için Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mehmet ALTUĞ’a, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL’e ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Feridun HÜRMÜZLÜ’ye teşekkürlerini bildirdi. Prof. Dr. Feridun HÜRMÜZLÜ bu birlikteliğin daha ileri seviyede yapılması, bilimsel projeler hazırlanması ve gelecekte birlikte etkinlikler düzenlenmesi isteğini belirtti.

Prof. Dr. Feridun HÜRMÜZLÜ, ADO Yönetimine Diş Hekimliği Fakültemiz, sınıflarımız, laboratuvarlarımız ve açılacak diş hastanemizi gezdirdi ve olanaklarımızdan bahsetti. Dr. Serhat ÖZSOY açılacak diş hastanesinin, Diş Hekimliği Fakültesi yerleşkesi ile aynı alanda bulunmasının çok faydalı olacağını belirtti ve bilimsel etkinliklerde iş birliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını iletti.