• Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümü etkinlikleri bölümü devam ediyor.

Beslenme ve Diyetetik bölümü 1 sınıf öğrencilerinin Sağlıklı Besin Seçimi kapsamında düzenlediği posterler ile ”Fonksiyonel Besinlerin Hikayelerini Öğrenmek İster misiniz?” poster sergisi  12 Mayıs 2023 Cuma a üniversitemiz C blok fuaye alanında düzenlendi.

Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mehmet ALTUĞ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsmet ŞAHİN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilgün BEK, Beslenme ve Diyetetik bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan DAĞ, ders sorumlusu Öğr. Gör. Birgül DAĞ, beslenme ve diyetetik bölümü akademisyen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen poster sergisinde 1. sınıf öğrencileri posterleri hakkında bilgi verdiler.