• TR | EN
  • Lokman Hekim Üniversitesi Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi (LHUHAM) “Seminerler Dizisi” yoğun ilgi ile devam ediyor!

    Helal ve sağlıklı yaşama dair birbirinden değerli konu ve konuşmacılar ile 2023 yılında da sizleri buluşturacağımızı müjdeliyoruz.

    2022 yılında düzenlenen seminerlerimize aşağıdaki listeden ulaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz.

    Sosyal medya hesaplarımız:  

    Twitter hesabı için: https://twitter.com/LhuHelal

    Instagram hesabı için: https://www.instagram.com/lhu_helal/

    LinkedIn hesabı için: https://www.linkedin.com/company/lhuhelal/

    No Seminer Konusu

    Seminer Konuşmacısı Seminer kaydı için
    1 Tükettiğimiz Gıdalar Neden Helal Olmayabilir?

    Helallik Yönüyle Gıda Katkı Maddeleri

    Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN

    Merkez Yönetim Kurulu Başkanı & Müdür

     

    https://www.youtube.com/watch?v=zv8CeMPyOCc

    2 Alternatif Protein Kaynakları: Böcekler Prof. Dr. Hasan YETİM

    İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

    Helal Gıda AR-GE Mükemmeliyet Merkezi Müdürü

    https://www.youtube.com/watch?v=otslHnsAN_Y
    3 Fiziksel ve Kimyasal Değişim Çerçevesinde Helal-Haram Konusu Prof. Dr. Murat ŞİMŞEK

    Marmara Üniversitesi

    İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü (MÜİSEF)

    Öğretim Üyesi

     

    https://www.youtube.com/watch?v=tdHnZxGtbJw&t=1672s
    4 Ramazan Bayramı’nda Sağlıklı Beslenme Dr. Öğr. Üyesi Özlem BARAN

    Lokman Hekim Üniversitesi

    Beslenme ve Diyetetik Bölümü

    Öğretim Üyesi

    https://www.youtube.com/watch?v=Jbk36ucp_74&t=764s
    5 Yapay Et Üretimi:

    Zaruret mi? Keyfiyet mi?

    Prof. Dr. Hasan YETİM

    İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

    Helal Gıda AR-GE Mükemmeliyet Merkezi Müdürü

    https://www.youtube.com/watch?v=jlENx2AeZ_E&t=322s
    6 Et ve Et Ürünleri:

    Helal ve Sağlıklı mı?

    Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN

    Selçuk Üniversitesi

    Gıda Mühendisliği

    Öğretim Üyesi

    https://www.youtube.com/watch?v=0SDnOZP3_1M&t=8s
    7 Dondurmaların Hangisi En Sağlıklı ve Güvenilir?

    Doç. Dr. Hasan CANKURT

    Erciyes Üniversitesi

    Gıda Mühendisliği

    Öğretim Üyesi

    https://www.youtube.com/watch?v=qFvCmxXiNdc&t=740s
    8 Helallik ve Sağlık Açısından İçecekler

     

    Prof. Dr. Mehmet AKBULUT

    Selçuk Üniversitesi

    Gıda Mühendisliği

    Öğretim Üyesi

    https://www.youtube.com/watch?v=UlMj8Neieb0
    9 Gıda Güvenliği Bağlamında

    Helal Belgelendirme ve Helal Akreditasyonun Önemi

    Prof. Dr. Hacı Mehmet GÜNAY

    HAK Yönetim Kurulu Üyesi

    Sakarya Üniversitesi

    İlahiyat Fakültesi

    Öğretim Üyesi

    https://www.youtube.com/watch?v=ohVs0qv1DeE
    10 Helal Belgelendirme Sistemi

     

    Tuğba DAYSALOĞLU

    LHUHAM Tarafsızlığı Koruma Komitesi Üyesi

    TSE Helal Belgelendirme Müdürü

    https://www.youtube.com/watch?v=rJp5GNSfCmU
    11 Helal Sertifikaları Konusunda Farkındalık ve Gıda Tercihi

     

    Dr. Öğr. Üyesi Oya SİPAHİOĞLU

    Ankara Medipol Üniversitesi

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

    Öğretim Üyesi

    https://www.youtube.com/watch?v=SiTk9Gmv6v4&t=1s
    12 Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalajı ve Kaplama Maddeleri Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ

    Yıldız Teknik Üniversitesi

    Kimya Metalurji Fakülte Dekanı

    Gıda Mühendisi

    https://www.youtube.com/watch?v=XQeyE7BUGGg&t=2696s

     

     

    Giriş Yap Lokman Hekim Online