VI. ULUSLARARASI X. ULUSAL PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ KONGRESİ

Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2019

VI. Uluslararası X. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Öz eş başkanlığında 7- 10 Ekim 2020 tarihleri İzmir’de düzenlenecektir.

7- 10 Ekim 2020 tarihleri arasında Çeşme-İzmir’de Ilıca Otelde gerçekleştirilecek olan VI. Uluslararası X. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi, “Ruhun Şarkısı İyileştirir, Sevgide Birleştirir” ana teması ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Psikiyatri Hemşireliği Derneği Başkanı olarak Prof. Dr. Fatma Öz eş başkanlığında Ege Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Kongremizin bilimsel temaları, konferanslar, paneller, kurs ve çalışma grupları ile zenginleştirilecektir.

Sevginin iyileştirici gücünü hem hizmet verdiğimiz bireylerle hem de birbirimizle olan ilişkilerimizde görmek isteyen profesyoneller olarak sizleri birlikte olmaya davet ediyoruz.

Kongre web sayfamız: http://www.pncongress2020.org

Saygılarımızla,