2022-TUS 1.DÖNEM YERLEŞTİRME SONUÇLARI BAŞVURU İŞLEMLERİ

Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2022

2022 TUS 1. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına Göre Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesinin İlgili Anabilim Dallarına Yerleşen Adayların Dikkatine

2022 TUS 1. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemiz Tıp Fakültesinin Anabilim Dallarına yerleşen 2 (iki) adayın Üniversitemiz web sayfasında belirtilen kayıt evraklarını 17 Mayıs 2022 Salı günü mesai bitimine kadar Üniversitemizin Söğütözü Mh. 2179 Cd. No: 6 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan yerleşkesinin A Blok, Asma Katta bulunan Personel İşleri Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarihe kadar başvuruda bulunulmayan Anabilim Dalları için boş kontenjan bilgisi bildirileceğinden adayların bu tarihe kadar başvuru evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Yerleşen adaylara önemle duyurulur.

Lokman Hekim Üniversitesi