3.ULUSLARARASI, 4. ULUSAL DOĞUM SONU BAKIM KONGRESİ LHÜ’DE DÜZENLENECEK!

Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2019
  1. Uluslararası, 4. Ulusal Doğum Sonu Bakım Kongresi

Lokman Hekim Üniversitesi tarafından Ankara’da düzenlenecektir.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Zehra Gölbaşı 3-6 Ekim 2019 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından Konya’da düzenlenen 2. Uluslararası, 3. Ulusal Doğum Sonu Bakım Kongresine katılmıştır.

Kongrenin “Doğum Sonu Cinsel Yaşam” konulu oturumunda “Doğum Sonu Cinsel Danışmanlık” başlıklı konuşması ile panelist olarak yer alan Prof. Dr. Zehra Gölbaşı, ayrıca “Doğum Sonu Kanıt Temelli Uygulamalar” oturumunun başkanlığını yürütmüştür.

Bu toplantıda 2013 yılından itibaren düzenli olarak organize edilen bu etkinliğin 2021 yılında 3. Uluslararası, 4. Ulusal Doğum Sonu Bakım Kongresi olarak Lokman Hekim Üniversitesi tarafından Ankara’da düzenlenmesine karar verilmiştir. Üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Anne ve çocuk sağlığının korunması, geliştirilmesi ve sorunların önlenmesi amacına yönelik ilgili tüm paydaşlarla iş birliği içinde organize etmeyi hedeflediğimiz kongremizle ilgili gelişmeleri Üniversitemiz web sitesi ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Akademik ve klinik alandan tüm sağlık çalışanları ve öğrencilerimiz ile Lokman Hekim Üniversitesi ev sahipliğinde Ankara’da buluşmaktan mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Lokman Hekim Üniversitesi