• Sayın Akademisyenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Elsevier firması tarafından sunulan ve 3D anatomi görselleri içeren 3D4Medical’s Complete Anatomy 30 gün süre ile 31 Ekim 2021 tarihine kadar erişime açılmıştır. Aşağıda detay bilgileri verilen bu anatomi platformuna 30 gün süre ile erişebilmek için takip edilmesi gereken adımlar aşağıda anlatılmıştır.

ERİŞİM:

1. Adım: Bilgisayarınıza/Tabletinize/Akıllı Telefonunuza ücretsiz uygulamasını indirin.

iPhone için tıklayınız.

iPad için tıklayınız.

MAC bilgisayar için tıklayınız.

Windows bilgisayar için tıklayınız.

Android cihazlar için tıklayınız.

1. Adım: Bir hesap oluşturun.

Get Started’e tıklayıp “ sign up for free” seçeneğiyle, kurumsal mail adresinizle bir hesap oluşturun.

Hesap oluştururken kullandığınız mail adresinize gelen onay mailine tıklayarak hesabınızı doğrulayın.

1. Adım: Erşim kodunu aktif edin (Redeem Code).

Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına girip erişim kodunuzu  "HCPEWJHEQBUM" girin Redeem butonuna tıklayın ve Complete Anatomy’i kullanmaya başlayın.

Erişim:  Aktivasyon yardım videosu için tıklayınız.

ERİŞİM SÜRESİ: Kodu 1 Ekim itibariyle aktif ettikten sonraki 30 gün erişiminiz olacaktır. (Aşağıda verilen kodu 31 Ekim tarihine kadar kullanmalısınız.)

Sevgilerimizle, Lokman Hekim Üniversitesi