• Sevgili Öğrencilerimiz Final sınavlarınız sona erdi, birçoğunuz bütünleme sınavlarına kalmadan sınıfınızı geçtiniz.            Hepinizi üstün gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum. Bu zorlu süreci başarıyla noktaladınız. Hekimlik mesleğinde ömür boyu öğrenmeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Bu nedenle 10 gün kadar dinlendikten sonra çalışmaya devam edelim. Eksikliğini hissettiğiniz konuları ders notlarınızdan, textbooklardan ve kütüphanemizin kayıtlı olduğu sitelerden çalışarak giderin. Yaz tatilinizin 2.5 ay civarında olduğunu hatırlatarak bu dönemi İngilizcenizi geliştirmekle geçirirseniz tüm mesleki yaşamınızın başarılarla dolu olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu yıl dünya genelinde gözlenen COVID-19 pandemisi nedeniyle yaz tatilinizde sizleri yurt dışı sağlık merkezlerine gönderme projemizi askıya almak zorunda kaldık. Önümüzdeki yıl bu problemin çözüleceği umuduyla aranızdan en az beş arkadaşınızı İngiltere, ABD ve Kanada’da anlaşma yaptığımız merkezlere göndereceğiz. Öğrenci seçiminde İngilizce seviyeleri, sınıf geçme puanları, yıl boyunca gösterdikleri sorumluluk alma özellikleri, proaktiviteleri, arkadaşlarına yardımcı olma gayretleri göz önünde bulundurulacaktır. Unutmayın, bugün fazladan harcadığınız her çaba sizin ileriki yaşamınızda fazlasıyla karşınıza gelecek. Zaman, insanoğluna verilen en büyük nimetlerden birisidir; herkese eşit olarak verilmiştir. Bu nimeti çok etkili değerlendirenler fark oluşturuyorlar ve kamu ve özel sektörlerde önemli konumlara geliyorlar. Merak duyduğunuz paramedikal konularda kitaplar okumanız ve sportif faaliyetlerde bulunmanız da yapılması önerilenler arasında bulunuyor. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, sağlıklı, huzurlu, verimli bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.