ANKARA’DA İKAMET EDEN TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2020

Sevgili Öğrenciler,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın ilgi yazısının 5. maddesinde “dijital ortamlara erişim imkânı olmayan öğrenciler için öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi” istenmiştir. Bu kapsamda üniversitemiz öğrencilerinin uzaktan yapılacak sınavlarına kesintisiz katılabilmesini sağlamak için üniversiteniz teknolojik ve dijital imkânlarını kullanmak üzere yerleşkelerinizdeki bilişim alt yapısından istifade edebilmeleri aynı şekilde bütün üniversite öğrencilerinin de bizim üniversitemiz bilişim alt yapısından istifade edebilmeleri iş birliği açısından önem arz etmektedir.

Bu bağlamda 15 Haziran 2020, Pazartesi tarihinden itibaren Üniversitemizin Kütüphane ve Bilgisayar laboratuvarının Üniversitelerimizin öğrencilerine açılmasına karar verilmiştir. COVİD-19 pandemisi dolayısıyla bu yerlerin kullanım sayıları sınırlı tutulacaktır. Bundan dolayı:

1)Kütüphanede ders çalışmak isteyen öğrencilerin www.lokmanhekim.edu.tr/randevu adresinden 2
Haziran 2020, Salı günü itibarıyla randevu almaları gerekmektedir.
2)Bilgisayar Laboratuvarında sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin
https://www.lokmanhekim.edu.tr/randevu adresinden 2 Haziran 2020, Salı günü itibarıyla randevu almaları
gerekmektedir.

Saygı ve Sevgilerimizle,