EK İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI – TÜRKÇE BÖLÜMLER Hk.

Eklenme Tarihi: 21.09.2022

Lokman Hekim Üniversitesi Türkçe eğitim verilen Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakültelerine Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine!

Değerli Öğrencilerimiz,

30 Eylül 2022 Cuma günü saat 17.40-18.30 arası İngilizce Düzey Belirleme Sınavı yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

(Son başvuru tarihi 28 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 13.30)

• Bu sınav çoktan seçmeli toplam 80 sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 60 dakikadır.
  • Sınav; dinleme, kelime bilgisi, dil bilgisi ve okuduğunu anlama olmak üzere dört alandan oluşmaktadır.
  • Sınavda cevaplandırdığınız doğru soru sayısına bağlı olarak, Lokman Hekim Üniversitesi İngilizce derslerinde devam edeceğiniz kur (A1, A2, B1) belirlenecektir.
  • Sınava girmeyen öğrenciler temel seviyeden İngilizce eğitime başlatılacaktır.
  • İngilizce dil seviyenizin doğru belirlenebilmesi için lütfen bilmediğiniz soruları boş bırakınız.
  • ÖNEMLİ NOT: Bu sınava sadece bu sene kayıt yaptıran Lisans öğrencilerimiz girecektir14 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen sınava giren öğrenciler bu sınava alınmayacaktır.
  • Sınav sonucunuz ve düzeyiniz  en geç 03 Ekim 2022 saat 13:00 itibariyle üniversitemizin web sitesi üzerinden ilan edilecektir.

NOT: İngilizce Düzey Belirleme sınavı ve İngilizce dersleri ile ilgili sorularınız için gohar.seyedi@lokmanhekim.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sevgilerimizle,

Lokman Hekim Üniversitesi