• Sevgili Lokman Hekim Üniversitesi Öğrencilerimiz, Üniversitenize hoş geldiniz. Lisans ve Ön Lisans Öğrencilerinin kesin kayıt işlemleri 05 - 09  Ekim  2020  tarihleri arasında yapılacaktır. Üniversitemize  ek yerleştirme ile kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar e-Devlet üzerinden online kayıt yapabilir ve kayıt yaptırdığına dair belgenin çıktısını sistemden alabilirsiniz. E-devlet üzerinden online kayıt yaptıramayan öğrencilerimiz ise Üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na şahsen başvurarak yapabileceklerdir. Lokman Hekim Üniversitesi 2020-2021 Yılı Eğitim-Öğretim Ücreti Ödeme Koşulları Kesin kayıt öncesinde Eğitim-Öğretim Ücretini aşağıdaki bankaların tüm şubelerinden ödeyebilirsiniz. Banka şubesinde, “Lokman Hekim Üniversitesi eğitim bedeli ödemesi” ve “öğrencinin T.C. kimlik numarası” verilmesi halinde, ödeme seçeneklerine göre yatırılması gereken tutarlar sistemde görülecektir. Anlaşmalı Bankalarımız:
    • Garanti Bankası
    • Türkiye İş Bankası
    NOT 1: 30 Ağustos 2020  tarihli 31229 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan 2913 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 3065 sayılı KDV kanunun 28. Maddesi gereğince, yürürlüğe giren 24/12/2007 tarih ve 2007/13033 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ek Geçici Madde 7 hükmünce 1 Eylül 2020 ile 30 Haziran 2021 tarihleri arasını kapsayacak şekilde eğitim hizmetlerinde uygulanan KDV oranı %8‘ den %1’e indirilmiştir. %1 KDV indirimli 2020-2021 öğrenim ücretleri için TIKLAYINIZ. (Ücretlerimize KDV dahildir.) Ödeme Seçenekleri:
    • Peşin Ödeme
    Bir yıllık eğitim-öğretim ücretinin tamamının kesin kayıttan önce peşin ödenmesi halinde %4 indirim uygulanacaktır.
    • 2 Taksit ile Ödeme
    Eğitim-öğretim ücretinin ilk taksiti kesin kayıt öncesinde (Güz dönemi), ikinci taksiti ise ikinci yarıyıl (Bahar dönemi) başında ödenecektir.
    • 1 Peşin + 7 Taksit İle Ödeme
    Üniversitemizin Otomatik Taksit Sistemi (OTS) anlaşması yaptığı bankalardan (İş Bankası ve Garanti Bankası) herhangi bir ücret, komisyon, vade farkı ve faiz ödenmeksizin, bankaların ebeveyne onay vermesi şartıyla yıllık ücretin tamamı 1 peşin ve +7 taksit olarak da ödeme yapılabilecektir. Bu işlem Garanti ve İş Bankası’nın bütün şubelerinden gerçekleştirilebilecektir. Bütün ödeme işlemleri Garanti Bankası ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile yapılacaktır. İşlem yapılan şubelerde bir sorun ile karşılaşıldığında bulunduğunuz şube çalışanının Garanti Bankası Mustafa Kemal Şubesi (Ankara) Göksu Koyuncu 0312 203 38 16 Erkan Çeken 0312 203 38 11 Kübra Aytan 0312 203 38 13 ile İş Bankası Mustafa Kemal Şubesi (Ankara) Nedret Şebnem Nebioğlu 0312 219 63 01 Dahili: 1301 Burcu Sözeri Şeker 0312 219 63 01 Dahili: 1300 Eda Doğan 0312 219 63 01 Dahili: 6300 Hülya Ateş 0312 219 63 01 Dahili: 1400 ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Üniversitemizde nakit, çek/senet, açık borçlu cari hesap veya kredi kartı ile tahsilat yapılmamaktadır. Kesin Kayıt İşlemlerin Yapılması Hakkında
    1. e- Devlet Üzerinden Kayıt İşlemlerinin Yapılması:
    e-Devlet üzerinden elektronik olarak kayıt işlemlerini tamamlayabileceklerine dair SMS ve e-posta yoluyla bilgilendirme alan adayların, e-Devlet üzerinden 5 - 7 Ekim 2020 tarihleri arasında kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. ÖNEMLİ NOT: e-Devlet sisteminden “e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine” dair yazıyı ekranda görmeden sistemden çıkmayınız. Aşağıda kayıt aşamasında yardımcı/bilgilendirici olabilecek linkler ve dokumanlar ile kayıtlarınızı tamamlamak için kullanacağınız Ön Kayıt Paneli ve e-Devlet linkleri paylaşılmaktadır. Yardımcı Bağlantılar ve Dokümanlar:
    • e -Devlet Şifresi Nedir, Nasıl Alınır? Bilgi için TIKLAYINIZ.
    • Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt Kullanım Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
    • e-Devlet kapısı üzerinden elektronik kayıt (e-kayıt) işlemi için TIKLAYINIZ.
    NOT: e-Devlet üzerinden kayıtlarını tamamlayan öğrencilerin aşağıdan belirtilen gerekli evrakları 30Ekim 2020 (Cuma) gününe kadar Lokman Hekim Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na elden teslim edilmesi yada posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. 2020-2021 Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler
    • Öğrenci Bilgi Formu (Öğrenci Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ.)
    • Vesikalık Fotoğraf (8 Adet)
    • Lise Diploması veya Mezun Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
    • Nüfus Kayıt Örneği (e-Devlet üzerinden alınabilir)
    • Adres Beyanı (e-Devlet üzerinden alınabilir)
    • Adli Sicil Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)
    • ÖSYM Yerleştirme Belgesi
    • Ücret Dekontu
    Kesin kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerimize SMS ve e-posta yoluyla süreçte ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Öğrenciler yapılacak bilgilendirmeden 1 gün sonra https://www.turkiye.gov.tr/yok-ogrenci-belgesi-sorgulama adresi üzerinden Öğrenci Belgesi Sorgulama yaparak kayıt durumlarını kontrol edebileceklerdir. SMS ya da e-posta almayan öğrencilerimiz kayitdestek@lokmanhekim.edu.tr adresinden veya 444 8 548 numaralı çağrı merkezinden Üniversitemiz ile iletişime geçebilirler.
    1. Üniversitemize Gelerek Kayıt İşlemlerinin Yapılması
    e-Devlet üzerinden online kayıt yaptıramayan öğrenciler ise kayıtlarını, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na 5 - 9 Ekim 2020 tarihleri arasında şahsen başvuru ile  yapabileceklerdir. COVİD-19 pandemisinden dolayı sizlerin ve ailelerinizin sağlığını düşünerek kayıt işlemleri için Üniversitemize öğrencimiz ile birlikte sadece 1 ebeveyn kabul edilecektir. Anlaşmalı Yurt Bilgileri İçin Tıklayınız. Sizlere Üniversite hayatınızda başarılar diliyoruz. Sevgilerimizle, Lokman Hekim Üniversitesi