İNGİLİZCE FİNAL SINAVLARI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Eklenme Tarihi: 6 Ocak 2022

Sevgili Öğrencilerimiz,

İngilizce Final Sınav tarihleri ve süresi bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Sınav salon bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Hem Tıp, Diş Fakülteleri hem de Lisans ve Ön Lisans öğrencilerimizin İngilizce (Temel İngilizce I, İngilizce I, İngilizce A21, İngilizce B11, Mesleki ve Medikal İngilizce 1) Final Sınavları yüz yüze gerçekleşecektir.

Tıp, Diş Fakülteleri ve tüm Lisans öğrencilerimizin Final Sınavı Temel İngilizce I, İngilizce A21 ve İngilizce B11 dersi için Ünite 1-6 arası,  Mesleki, Medikal İngilizce I ve Önlisans (SHMYO) öğrencilerimizin sınavları baştan son hafta bitirdiğiniz üniteye kadar olacaktır.

Tıp, Diş Fakülteleri, tüm Lisans ve ÖnLisans öğrencilerimizin İngilizce Final Sınavı Listening (A21 ve B11 dersleri için), Grammar, Vocabulary ve Reading bölümlerinden oluşacaktır. Mesleki ve Medikal İngilizce I sınavı Reading, Terminoloji ve alan bilgisi içeren sorulardan oluşacaktır. Tüm sınavlar çoktan seçmeli sorular şeklinde olup optik formlarda kurşun kalemle işaretleme yapılacaktır.

Sevgilerimizle,

Lokman Hekim Üniversitesi