2020 – 2021 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ (ÜNİVERSİTE İÇİ GEÇİŞ) İŞLEMLERİ HAKKINDA

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2021

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ (ÜNİVERSİTE İÇİ GEÇİŞ) İŞLEMLERİ

Lokman Hekim Üniversitesi’ne Yatay Geçişler 24 Nisan 2010 Tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana Dal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca yapılmaktadır.

Ön Başvuru için gerekli belgelerin yataygecis@lokmanhekim.edu.tr adresine eksiksiz olarak gönderilmesi gerekmektedir.

·        Başvuru Koşulları

·         Kontenjanlar

·         Üniversite İçi Geçiş Başvuru Takvimi

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru Dönemi:       2020-2021 Akademik Yılı, Bahar Yarıyılı

Başvuru Tarihleri:       18 Ocak 2021-27 Ocak 2021

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)      Öğrenci belgesi (Üniversite tarafından son bir ay içinde onaylanmış olması gerekmektedir.)

2)      Not Dökümü (Transcript)

3)      ÖSYS yerleştirme ve LYS/YKS sonuç belgelerinin internet çıktısı.

4)      İki bölüme başvuru yapan adaylar; “bir bölüme kesin kayıt yaptırmış ise başvurduğu diğer bölüm ile ilgili olan haklarından feragat etmiş sayılır”

Not: Tüm başvurular, belgeler tamamlanmış olarak, eksiksiz yapılmalıdır. Belirtilen tarih ve saatten sonra iletilen e-postalar işleme alınmayacaktır!