LHÜ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARININ DİKKATİNE!

Eklenme Tarihi: 16 Nisan 2019

Üniversitemizin Öğrenci Topluluklarının yapacağı etkinliklerde aşağıdaki işleyişi uygulamalarını önemle rica ederim:

1. Sağlık Kültür ve Spor Koordinatörlüğü’nden temin edilecek “Etkinlik Düzenleme Formu” Öğrenci Topluluğu Başkanı tarafından eksiksiz doldurulacak ve form hem Topluluk Başkanı hem de Topluluk Danışman Hocası tarafından imzalanacaktır.
  2. İmzalı form Rektörlüğe sunulacak ve Rektörün imzalaması ile etkinliğin yapılması onaylanacaktır.
  3. Bu işlemden sonra hazırlanacak duyuruların altına “LHÜ Rektörlüğü tarafından …….. tarihinde onaylanmıştır” yazısı eklenecektir.
  4. Rektörlük onayı tamamlanmadan hiçbir etkinlik gerçekleşmeyecektir.
  5. Afiş/ilanlar, sosyal medyada etkinlik hakkında yapılacak duyurular “LHÜ Kurumsal İlişkiler Birimi” tarafından onaylanacak ve daha sonra yayınlanacaktır.

Öğrenci Topluluklarımızın etkinliklerini sorunsuz yapabilmesi için yukarıdaki kurallara uymalarını ve yapacağı etkinliklerinden en az 15 gün önce bu işlemleri tamamlamalarını önemle rica ederim.

Sevgilerimle,

Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL