2020 – 2021 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA (MYP) GÖRE YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ HAKKINDA

Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2021

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ

Lokman Hekim Üniversitesi’ne Yatay Geçişler 24 Nisan 2010 Tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana Dal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca yapılmaktadır.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru Dönemi:       2020-2021 Akademik Yılı, Bahar Yarıyılı

Başvuru Tarihleri:       11 Ocak 2021-29 Ocak 2021

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Başvuru için tıklayınız.
  2. Öğrenci belgesi (Üniversite tarafından son bir ay içinde onaylanmış olması gerekmektedir.)
  3. Lise diploması aslı gibidir onaylı fotokopisi veya e-devlet çıktısı
  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  5. Daha önce Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde 1) ile Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge (Yatay Geçişine Engel Yoktur Belgesi)
  6. Transkript Aslı (Onaylı aslı)
  7. Ders İçerikleri (Onaylı aslı)
  8. Öğrencinin kayıtlı olduğu Üniversite tarafından kullanılan not baremine ilişkin belge
  9. Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge (Transkript veya Öğrenci Belgesinde yer alabilir)
  10. Nüfus Kayıt Örneği (e-devlet üzerinden alınabilir)
  11. ÖSYM Sonuç Belgesi
  12. Başvuru ücreti 200 TL’nin yatırıldığına dair banka dekontu.

Yurt Dışında başvuracak öğrencilerin aldıkları belgelerin ilgili makamlarca hem belgenin aslına hem de tercüme edilmiş olan belgede Apostil Şerhinin taşıması gerekmektedir.

HESAP NUMARALARI:

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ/DENİZBANK GÖLBAŞI ŞB. IBAN: TR96 0013 4000 0156 1955 8000 01

Açıklama kısmına Ad-Soyad-TC No-Yatay Geçiş Başvuru Ücreti- yazılmalıdır. Başvuru şartlarına uymadığı halde ödeme yapan veya geçiş hakkı kazanılmaması durumundan öğrencilerinin ücret iadeleri yapılmayacaktır.

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ YILLARA GÖRE TABAN PUANLARI

Sorularınız için ogrenciisleri@lokmanhekim.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.