ÜNİVERSİTEMİZ AMFİ/DERSLİKLERİNDE PENCERELERİN ”GÜVENLİ” OLARAK AÇIK TUTULMASI HK.

Eklenme Tarihi: 4 Ekim 2021

Sayın Akademik Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz A ve B Blok amfi/dersliklerde ve koridorlarda bulunan sürgülü pencerelerin arka kısımlarına “stoper montajı” yapılarak güvenliğiniz için en fazla 15 cm açılacak şekilde sabitlenmiştir.

Sürgülü olmayan pencerelerin ise kilitleri açılarak aktif hale getirilmiştir.

Üniversitemizde bulunduğunuz sürelerde pencerelerin “sürekli” olarak açık tutulmasını rica ediyoruz.

Bu şekilde Üniversitemizde Pandemi Komisyonumuzun talimatları ile aldığımız diğer önlemlerin yanı sıra Üniversitemizde amfi/derslikler ve koridorları sürekli olarak havalandırarak sizleri salgından olabildiğince korumayı hedefliyoruz.

Üniversitemiz içerisinde maske ve hijyen kurallarına uymanızı da bir kez daha hatırlatıyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle,

Lokman Hekim Üniversitesi