• Sayın Akademisyenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Elsevier Clinical Key  Tıp veri tabanı Üniversitemizin ve Üniversite Hastanemizin IP adresleri üzerinden 03 Mart -01 Mayıs 2020 tarihleri aralığında deneme erişimine açılmıştır. Erişim süresince kullanabileceğiniz faydalı dokümanlara kütüphanemiz web sitesindeki "Veri Tabanları" bölümünden ve aşağıdaki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Erişim adresi: http://www.clinicalkey.com

Önemli:

Clinical Key altındaki 1100+ tam metin kitaba erişim için sadece bir kez www.clinicalkey.com sayfasının sağ-üst kösesinde bulunan ''Register'' ikonuna tıklayıp kayıt yapmanız gerekmektedir. Bir seferlik bu kayıt işleminden sonra, kendi hesabınıza “log in” bölümünden girerek aşağıdaki özellikleri kullanabilirsiniz.

1) Çıktı alma

2) PDF içeriklerine erişim ve download

3) Resimleri otomatik sunuma ekleme: Presentation Maker

4) Arama sonuçlarınızdaki içerikleri daha sonra okumak için okuma listenize ekleme: Reading List.

Ürün Bilgileri:

Elsevier yayınevine ait ClinicalKey aranılan klinik bilginin bulunmasını ve uygulanmasını kolaylaştırarak klinik kararları destekleyen bir klinik arama motorudur. Clinical Key veri tabanı içinde 37 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır.

Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası Clinical Key kapsamı içinde bulunmaktadır.

İçerik kapsamında yer alan dünyaca ünlü kitaplardan bazıları:

• Braunwald’s Heart Disease
    • Cecil Medicine
    • Campbell’s Operative Orthopaedics
    • Gray’s Anatomy
    • Miller’s Anesthesia
    • Rosai & Ackerman’s Surgical Pathology
    • The Netter series

Yüksek etki faktörlü dergilerden bazıları:

• The Lancet, Lancet Infectious Diseases
    • Lancet Oncology, Lancet Neurology