• Sevgili Öğrencilerimiz, Uzaktan Sınavlar için Bilgi İşlem Koordinatörlüğümüzün teknik tavsiyeleri aşağıdadır:
    1. Google Chrometarayıcısı kullanınız.
    Bilgisayardan sınava girerken internet için telefonunuzun mobil verisini kullanmanızı öneririz, Bilgisayardan sınavınıza girerken Kablosuz Bağlantı yerine “Kablolu Bağlantıyı” kullanmanızı öneririz.
    1. Sonraki butonuna tıklayarak soru atlama durumu için tavsiyelerimiz:
    “Soruları Otomatik İlerlet” özelliğini aktifleştirmemenizi tavsiye ediyoruz. Eğer aktifleştirdiyseniz aynı zamanda sonraki butonuna basmamanızı tavsiye ediyoruz.  Bir kez sonraki butonuna bastığınız da eğer soru değişmiyorsa internetinizde bir problem vardır anlamına gelmektedir. Bu durumda butona basmadan önce internetinizi kontrol etmenizi öneriyoruz. Eğer ikinci kez sonraki butonuna basarsanız o sırada da internetiniz anlık olarak gelirse aradaki soruyu görmemiş olur ve soru atlama işlemi yapmış olursunuz.
    1. Diğer önerilerimiz:
    Herhangi bir sınav sorusunda hata olduğunu düşünüyorsanız o sınav sorusunu kenara not olarak sınavdan sonra dersin öğretim elemanına sorabilirsiniz. Sınavı bitirirken işaretlediğiniz halde boş olarak görülen sorularınız varsa bunları ilgili dersin öğretim elemanına bildirebilirsiniz. Öğretim elemanınız sizlerin o soruları işaretleyip işaretlemediğinizi anlık olarak görüntülemektedir. Sevgilerimizle, Lokman Hekim Üniversitesi Bilgi İşlem Koordinatörlüğü