• Lokman Hekim Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ‘ ne ziyaret gerçekleştirdi. Milli sporcuların müsabaka takvimlerine göre nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiğini, branşlarına göre hangi ölçüm testlerine tabii tutulduklarını ve nasıl antrene edildiklerini izleme fırsatı buldular. Öncelikle bizi tesislerine kabul eden Op.Dr. Adnan Hasanoğlu, Dr. Tuğba Kocahan, Dr. Bihter Akınoğlu ve Ant. Erkan Tortu’nun bize gösterdiği misafirperverlik ve tanıtım zahmetleri için teşekkür ediyoruz. Bize bu fırsatı sağlayan Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mehmet Altuğ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Gümüşel ve Vakıf Üyemiz Sayın Osman Tekin’e teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizin bu tesise transferini sağlayan Etimesgut Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz.