Kayıt Ol

Kayıt Ol (Öğrenci)

Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LHUSEM) ve Sağlıkta İnovasyon ve Simülasyonla Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (LHUSINERG) işbirliği ile  22 Ocak  2022   tarihinde yüz yüze olarak  Taze Dondurulmuş Kadavrada Diz Eklemi Disseksiyonu Eğitim Programı gerçekleştirilecektir.

Kurs Koordinatörü: Prof. Dr. Mustafa Fevzi SARGON

Eğitmenler:

Prof. Dr. Mustafa Fevzi SARGON

Öğr. Gör. Ofcan OFLAZ

Öğr. Gör. Onur Can ŞANLI

Ar. Gör. Eda SAĞIROĞLU

Ar. Gör. Ayşe ERKAYA

Eğitim Tarihi: 29 Ocak 2022

Son Başvuru Tarihi : 22 Ocak 2022

Yer: Lokman Hekim Üniversitesi Laboratuvar(Anatomi Disseksiyonu Salonu)

Eğitim Ücreti : 500 TL (KDV dahil)

Eğitimin İçeriği ve Konusu:

1. Eğitimin ilk basamağında katılımcılara diz ekleminin anatomisi maketler üzerinde anlatılarak genel bilgiler verilecektir.
    2. Diz ekleminin klinik anatomisi anlatılacaktır.
    3. Taze dondurulmuş kadavra hakkında genel bilgilendirmeler yapılacaktır.
    4. Diz eklemi disseksiyonu yapılacaktır. Diz ekleminin disseksiyonu eğitim koordinatörü ve yardımcılarının yönlendirmesiyle bizzat katılımcılar tarafından gerçekleştirilecektir.
    5. 2 saatlik teorik, 6 saatlik uygulamalı eğitim olarak gerçekleşecektir.

Kimler Katılabilir: Tıp Doktorları (Özellikle Ortopedi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi Uzmanları), Tıp Fakültesi Öğrencileri

Not: En fazla 10 katılımcı ile düzenlenecektir.

Katılmak isteyenlerin aşağıdaki hesap numarasına kayıt ücretini yatırmaları ve dekont, isim, TC kimlik numarası, adres ve telefon bilgileri ile sem@lokmanhekim.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Dekontta mutlaka katılımcı ismi ve Diz Eklemi Disseksiyon Eğitimi ifadesi bulunmalıdır.

Hesap Bilgileri:

Unvan: Lokman Hekim Üniversitesi