ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYEMİZ PROF. DR. SEÇKİN ÖZDEN ALTIN HAVAN ONUR ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ OLDU

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2021

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Seçkin ÖZDEN ‘’11. Altın Havan Onur Ödülü’’nün sahibi oldu.

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M Seçkin ÖZDEN, Eczacılık sektörünün Oscar’ı olarak bilinen Altın Havan Ödülleri’nde 11. Altın Havan Onur Ödülüne layık görüldü.

Altın Havan Ödülleri, İlaç ve eczacılık sektörünün birbirini tamamlayan tüm birimlerinin çalışmalarını ve hizmetlerini değerlendirmek, Sektörün duayenlerinden oluşan güçlü bir jüriyle yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak, yetişmekte olan kuşakları özendirmek ve geçmişte katkıları olanlara bir vefa örneği sunmayı amaçlamaktadır.