KOZMETİK ÜRÜNLERDE GÜVENLİLİK DEĞERLENDİRMESİ UYGULAMALI KURSU-II GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2022

Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde teorik ve uygulamalı olarak düzenlenmekte olan ‘Kozmetik Ürünlerde Güvenlilik Değerlendirmesi’ uygulamalı eğitim kursu  13-15 Ocak 2022 tarihlerinde online uzaktan eğitim sistemi kullanılarak senkronize şekilde, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belma GÜMÜŞEL koordinatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Eğitim, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından hazırlanan Güvenlilik Değerlendirmesi ve Güvenlilik Değerlendiricisi Hakkında Kılavuz içeriğinin tamamını karşılamıştır. Kurs sonunda yapılan sınav ile başarılı olan katılımcılara katılım sertifikaları verilmiştir.