SHMYO OPTİSYENLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Eklenme Tarihi: 2 Haziran 2022

Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı tarafından görme sağlığı sosyal sorumluluk projesi 15 Mayıs-02 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Ankara’daki ortaokul öğrencilerinde görme bozukluğunun tespiti amacıyla Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile maddi imkânları yetersiz çocukların eğitim gördüğü Mamak Sibel- İsmet Çatık Ortaokulu öğrencilerinin ücretsiz göz muayenesi yaptırmak ve gözlük teminini sağlamak için izin alındı ve ortaokulun rehber öğretmenleri tarafından belirlenen 20 öğrenci Okul Müdürü Bülent CEYLAN eşliğinde Üniversitemiz servis aracı ile muayeneye götürülmesi sağlandı.

Gözlük reçete edilen 18 öğrencinin gözlükleri Optisyenlik Programında eğitim gören ve optik mağaza sahibi öğrenciler ve Öğr. Gör. Selahattin BARAN tarafından karşılandı. Öğrencilerin sevincini paylaşmak bizleri daha fazla sosyal sorumluluk projesi yapmak için cesaretlendirdi.

Sizi Arayalım