BİREYSEL SPOR DANIŞMANLIĞI EĞİTİM PROGRAMI SEVİYE II

GENETİK DANIŞMANLIK (ATLETİK PERFORMANS) EĞİTİMİ VE UYGULAMA ALANLARI

KAYIT OL SEVİYE II

KAYIT OL LHU ÖĞRENCİ SEVİYE II

KAYIT OL (2.3.4.5.6. SEVİYE)

KAYIT OL LHU ÖĞRENCİ (2.3.4.5.6. SEVİYE)

Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LHUSEM) ve Spor Bilimleri Fakültesi iş birliği ile 16 Aralık 2023- 9 Haziran 2024 tarihleri arasında yüz yüze Bireysel Spor Danışmanlığı, Genetik ve Atletik Performans Gelişimi Eğitim Programları gerçekleştirilecektir.

Kurs Koordinatörü: Doç. Dr. Mesut CERİT

Seviye II (13 Ocak 2024): Genetik Danışmanlık (Atletik Performans) Eğitimi ve Uygulama Alanları,

Eğitmenler:

Prof. Dr. Korkut ULUCAN- Marmara Üniversitesi

Doç. Dr. Mesut CERİT- Lokman Hekim Üniversitesi

Aykut AYDIN- Sightgen Genetik

Alihan AKTAŞ- Damagen Genetik

Eğitim Tarihi: 16 Aralık 2023- 9 Haziran 2024

Son Başvuru Tarihi : 10 Ocak 2024

Yer: Lokman Hekim Üniversitesi C Blok Yerleşkesi

Seviye I (16 Aralık 2023): Bireysel Spor Danışmanlığı Kriterleri ve Uygulama Yöntemleri,

Seviye III (02-03 Mart 2024): Sağlıklı Yaşam, Fitness ve Olimpik Performans Antrenman Uygulamaları,

Seviye IV (27-28 Nisan 2024): Hipertrofi, Kuvvet ve Güç Antrenman Yöntemleri ve Uygulamaları,

Seviye V (25 Mayıs 2024): Antrenman Planlamaları ve Dönemleme,

Seviye IV (09 Haziran 2024): Spor Tesisi Yönetimi, Sporcu Antrenör İletişimi ve Motivasyonu

NOT: Bireysel Spor Danışmanlığı, Genetik ve Atletik Performans Gelişimi Eğitim Programları Seviye I, Seviye II, Seviye III, Seviye V ve Seviye VI kapsamında ayrı ayrı yapılacaktır. Bu çerçevede; birinci seviye programa dahil olanlar, ikinci seviye programına ve sonrasında gelen eğitim programlarına katılmaya hak kazanacaklardır.

Eğitim Ücreti :

Her bir eğitim 1000 TL (KDV Dahil) olup tüm eğitimlere katılacaklar 6000 TL(KDV Dahil) olarak toplu ödeme yapabilirler.

Katılımcı: 1000 TL (KDV Dahil)

LHU Öğrenci, LHU Personel: 500 TL (KDV Dahil)

Kimler Katılabilir: Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Eczacılık ve Tıp Fakültesi öğrenci ve mezunları, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri, sporcular (özellikle fitness sporcuları)

Katılmak isteyenlerin aşağıdaki hesap numarasına kayıt ücretini yatırmaları ve dekont, isim, TC kimlik numarası, adres ve telefon bilgileri ile sem@lokmanhekim.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Dekontta mutlaka katılımcı ismi ve Bireysel Spor Danışmanlığı ifadesi bulunmalıdır.

Hesap Bilgileri:

Unvan: Lokman Hekim Üniversitesi

Banka Adı: Deniz Bank

Şube adı: Gölbaşı Şubesi

IBAN No: TR52 0013 4000 0156 1955 8000 17

Not: Ücretler eğitimden  2 gün önce bildirilmesi durumunda iade edilebilir.