• Sevgili Öğrencilerimiz,

Türk Dili-I, Atatürk İlke ve İnkılapları-I ile Bilgi Teknolojileri derslerinin ara sınavları, 28 Kasım 2020, Cumartesi günü Advancity sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Türk Dili-I ve Atatürk İlke ve İnkılapları-I derslerinin sınavlarında yoğunluktan dolayı kısıtlı sayıda öğrencimizde bazı sistemsel sıkıntılar yaşandığı tespit edilmiştir.

Sizlerin herhangi bir şekilde mağduriyet yaşamaması için, sistem kayıtları incelenecek ve sistem kaynaklı sorunlardan dolayı sorun yaşayan öğrencilerimize mazeret sınav hakkı tanınacaktır.

Mazeret sınavı için, “Ortak Dersler Koordinatörlüğü’ne” iletilmek üzere mazeret sınav formunu doldurup Üniversitemizin Öğrenci İşleri Koordinatörlüğü’ne e-posta ile gönderebilirsiniz.

Sevgilerimizle,

Lokman Hekim Üniversitesi