X

وصول سريع

Söğütözü Mh. 2179 Cd. No: 6
444 8 548
MENU

İDEAL ECZANE TASARIMI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eklenme Tarihi: 14 January 2022

Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LHUSEM) ve Eczacılık Fakültesi işbirliği ile 08-09 Ocak 2022 tarihinde çevrimiçi olarak İdeal Eczane Tasarımı Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitimde eczanelerin ideal bir sağlık danışma merkezi olabilmeleri için gereken parametreleri gündeme alarak optimum seviyede idealize bir alan oluşturmak hedeflenmiştir. Eğitim aşağıda isimleri yer alan eczacı ve eğitmenlerin danışmanlığında belirtilen konularda gerçekleştirilmiştir:

  • İdeal Majistral Laboratuvarı Tasarımı (Uzm. Ecz. Ahmet Nezihi PEKCAN)
  • Eczacılık 4.0 (Ecz. Ömrüm ERGÜVEN – Ecz. Sefa MUMAY)
  • Eczaneden Açılan Pencere (Uzm. Ecz. Gül Reyhan KARA)
  • Eczane Mühendisliği (Murat SELÇUK)
  • Eczane Profillerine Göre Otomasyon Sistemleri Analizi (Ecz. Gökberk BULMUŞ)
  • Eczane İşletmeciliği Açısında Eczane Tasarımı (Dr. Öğr. Üyesi Nazlı ŞENCAN)
  • Eczanelerde Yeşil Alan (Uzm. Ecz. Aysun KARADENİZ)
  • Hastane Karşısında Eczane Olmak (Ecz. Yılmaz KIRICI)
  • Turizm Bölgesi Eczaneler İçin Tasarım Öncelikleri (Ecz. Nazan TULUMCUOĞLU)
  • Hibrit Eczane Modeli (Ecz. Aykut KURŞUN)
  • Eczaneler İçin İdeal Altyapı (Mutlu KOCAMAZ)
  • Robotik Eczane Uygulamaları (Ecz. Ufuk IŞIK)
  • Fonksiyonel ve Deneyimsel Eczane (Ecz. Amilla ÖZTOSUN)
  • Değişen Dünyanın Eczacılık Sektörüne Etkileri (Metin ÇIRAL – Ecz. Gökçen SÖKER)
  • Eczane Gereçlerinde Kalite Standartlarının Belirlenmesi (Ecz. Emre MINDIZ)
  • Eczane Tasarımına Mimari Bakış (Mimar Hakan BERKUN)
  • Eczanede İdeal Danışmanlık Ortamının Sağlanması (Uzm. Ecz. Taner DÖVEN)

Eğitim eczacılar ve eczacılık camiasına özel bir program şeklinde planlanmış olup, katılımcılardan yoğun ilgi görmüştür.