LHÜSEM MENU

EGZERSİZ, SPOR SAKATLIKLARI, BESLENME VE GENETİK ETKİLEŞİMLER

Eklenme Tarihi: 15 Kasım 2021

Kayıt Ol

Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LHUSEM) bünyesinde 11 -12 Aralık 2021   tarihlerinde yüz yüze olarak  Egzersiz, Spor Sakatlıkları, Beslenme ve Genetik Etkileşimler Eğitim Semineri gerçekleştirilecektir.

Kurs Koordinatörü: Doç. Dr. Mesut CERİT

Eğitmenler:

Doç. Dr.  Mesut CERİT

Bio. Aykut AYDIN

Alihan AKTAŞ

Eğitim Tarihi: 11-12 Aralık 2021

Son Başvuru Tarihi : 10 Aralık 2021

Yer: Lokman Hekim Üniversitesi B Blok 9. Kat Amfi Sınıfı

Eğitim Ücreti : 1500 TL (KDV dahil)

Not: Kurs esnasında kura çekimi ile 2 kursiyere 2 adet Fit Gen testi ücretsiz olarak yapılacaktır. Kurs eğitmenleri tarafından katılımcılara eğitim sonrası genetik ve atletik performans danışmanlığı hizmeti verilecektir. Ayrıca katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.

Kimler Katılabilir: Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Eczacılık ve Tıp Fakültesi öğrenci ve mezunları, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri, sporcular(özellikle fitness sporcuları)

Katılmak isteyenlerin aşağıdaki hesap numarasına kayıt ücretini yatırmaları ve dekont, isim, TC kimlik numarası, adres ve telefon bilgileri ile sem@lokmanhekim.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.
Dekontta mutlaka katılımcı ismi ve Egzersiz Beslenme Genetik Etkileşimler  ifadesi bulunmalıdır.

Hesap Bilgileri:
Unvan: Lokman Hekim Üniversitesi