• LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ DİL ÖĞRETİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Türkçe Hazırlık A1 (2. Şube) Kurunun Ara Sınavı Hakkında Bilgilendirme Değerli öğrencilerimiz, A1 - 2. Şubenin ara sınavı 8 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 09.30’da yüz yüze gerçekleşecektir. Sınav Yeri:      1. Oturum: A Blok 6. Kat 602 no’lu sınıftır.
    1. Oturum: A Blok 10. Kat 1004 no’lu sınıftır.
    Sınav içeriği: Sınavda 4 temel dil becerisi (Okuma, Dinleme, Yazma ve Konuşma) ölçülecek olup her beceriden soru türüne yer verilecektir. Sınav süresi: Okuma bölümü 30 dk., Dinleme bölümü 30 dk., Yazma bölümü 30 dk. ve Konuşma Bölümü 10 dk. olmak üzere toplam 100-105 dakikadan oluşmaktadır. Not: Konuşma sınavı öncesinde ara verilecektir.
    1. Oturumun içeriği (09.30 – 11.00)
    • Okuma Bölümü
    • Dinleme Bölümü
    • Yazma Bölümü
    1. Oturumun içeriği (12.30 – 14.30)
    • Konuşma Sınavı: Bağımsız ve Karşılıklı Konuşma olmak üzere iki aşamada gerçekleşir.
    • Öğrenciler alfabetik sıraya göre sınava alınacaktır.
    Öğrencilerin belirtilen saatte ve sınıfta hazır olmaları gerekmektedir. Sınav saatinden sonra gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır. Sınav esnasında öğrencilerin kendi aralarında konuşması ve özellikle Türkçe dışında bir dil ile iletişime geçmesi yasaktır. Öğrencilerin sınav süresince maske takmaları zorunlu olup yanlarında kalem, silgi, öğrenci kimliği (kimlik kartı ya da pasaport) bulundurmaları gerekmektedir. Sınav sonucunuz 15 Kasım’a kadar açıklanacak olup DİLMER web sayfası üzerinden ilan edilecektir. Hepinize başarılar dileriz. Sorularınız ve daha fazlası için dilmer@lokmanhekim.edu.tr e-posta adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.