Eğitim Ücretleri ile İlgili Önemli Duyuru!

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2018

Üniversitemiz Mütevelli Heyeti’nin almış olduğu karar doğrultusunda, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü ; Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümü ile Ebelik Bölümlerimizde 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ücretlerinin 16.000 tl ‘ye indirilmesi üzerine, bu tutarın karar tarihinden önce kayıt yaptıran tüm öğrencilere yansıtılmasına ve arada oluşan farkın aşağıdaki şekillerde tahsiline imkanı sunulmuştur.
1-    Yıllık peşin ödeme yapanlara indirim tutarının bir sonraki sene ücretinden mahsup edilmesi
2-    İki taksit halinde ödeme yapanlara indirim tutarının ikinci dönem başında yapılması
3-    Taksitli ödeme tercih edenler için ; OTS ödeme planına kim imza atmış ise o kişinin üniversitemizden yeni ödeme planını revize yaptırmaları gerekmektedir.