İNGİLİZCE DÜZEY BELİRLEME SINAVI’NA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2019

İNGİLİZCE DÜZEY BELİRLEME SINAVI’NA

GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1. İngilizce Düzey Belirleme Sınavı 03 Eylül 2019 Salı günü Saat: 10:00’da Lokman Hekim Üniversitesi’nde yapılacaktır.
  2. İngilizce Düzey Belirleme Sınavına girecek öğrencilerin; en geç 09:30’da sınav salonlarında bulunmaları gerekmektedir. Öğrenciler sınava girecekleri salonları üniversitemizdeki öğrenci panolarında ve üniversitemiz web sayfasında ilan edilecek listelerden öğrenebileceklerdir (İlan tarihi 02 Eylül 2019, Pazartesi).
  3. Sınava girecek öğrencilerin yanlarında okul kimliklerini ve resimli bir resmi kimlik belgesini (ehliyet, nüfus cüzdanı ya da pasaport) bulundurmaları zorunludur. Kimlik belgesinin eksik olması ya da resimden kimlik tespiti yapılamaması öğrencinin sınava alınmaması için sebep oluşturabilir.
  4. Sınav 50 dakikalık tek oturumda yapılacaktır. Sınav 10:00’da başlayacak; 10:50’de sona erecektir.
  5. Sınav “listening”, “reading” becerilerini ve “grammar” ve “vocabulary” bilgisini ölçmektedir.
  6. Sınavın ilk bölümü “listening” olduğundan geç kalan öğrenciler ancak “listening” bölümünün bitimini takip eden ilk 10 dakika içerisinde sınava katılabileceklerdir. Bu nedenle “listening” bölümünü kaçırmamak için öğrencilerin sınava geç kalmamaları önemle duyurulur.
  7. Sınavda optik formlar kullanılacağından öğrencilerin yanlarında kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.
  8. SADECE optik form üzerindeki cevaplar değerlendirilecektir. Bu nedenle cevaplarınızı optik forma kodlamanız önemle hatırlatılır.
  9. Sınav sonuçları üniversitemiz web sayfasında açıklanacaktır.

Lokman Hekim Üniversitesi