KÜTÜPHANEMİZİN NORMALLEŞME DÖNEMİNDE HİZMET VERMESİ HAKKINDA

Eklenme Tarihi: 5 Ekim 2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kütüphanemiz normalleşme sürecinde kullanım sayısı 55 ile sınırlı tutularak sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Kullanım öncesi hazırlık ve kullanım sonrası hijyenik bir ortam sağlanması için Kütüphane çalışma saatleri Hafta içi 09:00-17:30 olarak belirlenmiştir.

Kütüphaneyi kullanmak isteyen öğrencilerimiz bir gün öncesinden https://www.lokmanhekim.edu.tr/randevu/ adresinden HES kodu kullanarak rezervasyonlarını yaptırabilirler.

Kütüphanenizi ve üniversite binanızı yeniden kullanacağınız bu süreçte tüm uyarı işaretlerine ve bilgilendirme afişlerine dikkat etmenizi rica ederiz. Üniversitemiz giriş bölümünde (otoparktan giriş yapıldığında dahi bankoya uğranmalıdır) rezervasyon listesinden adınızı kontrol ettirip, ateşinizi ölçtürmeniz, maskenizi takmanız ve pandemi ile ilgili tüm kuralların eksiksiz uygulanmasını rica ederiz.

Sevgilerimizle,

Lokman Hekim Üniversitesi