• Sevgili Lokman Hekimli Mezun Öğrencilerimiz, Lokman Hekim Üniversitesi 2022 Mezuniyet Töreni 4 Temmuz 2022, Pazartesi günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi Genco Erkal Sahnesi’nde yapılacaktır. Tören saat 10:00-13:00 saatleri arasında Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakültelerimizin, 14:00-18:00 saatleri arasında ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulumuzun programları için düzenlenecektir. Tüm öğrencilerimizin mezuniyet törenine katılımı zorunludur. Mezuniyet törenine katılım hususunda mazeret bildirmek isteyenlerin en geç 17 Haziran 2022, Cuma günü saat 17:30’a kadar mazeretlerini Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunları için sbfdekanlik@lokmanhekim.edu.tr adresine, Spor Bilimleri Fakültesi mezunları için spordekanlik@lokmanhekim.edu.tr Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunlarımızın shmyomudurluk@lokmanhekim.edu.tr adresine bildirilmesi gerekmektedir. Bu yıl törene katılacak mezunlarımızın aşağıdaki bilgileri ve bundan sonra e-posta ile gönderilecek duyuruları dikkate almaları gerekmektedir. İçinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle törenin mezunlar, yakınları ve üniversite çalışanları için ek bir sağlık riski oluşturmaması gerekçesiyle gerekli tüm önlemler alınacaktır. Mezuniyet töreninin güvenli bir şekilde kutlanabilmesi için alınacak önlemlere öğrenci ve yakınlarının mutlaka uymaları gerekmektedir. Törende giyilecek kep ve cübbeler 16 Mayıs 2022, Pazartesi günü LHÜ STORE’da (A Blok Giriş Katı) satılmaya başlayacaktır. Kep ve cübbeler için  satış ve depozito bedeli 200 TL dir. Öğrencilerimiz cübbe takımlarını 8 Temmuz tarihine kadar LHÜ STORE'a teslim etmeleri halinde, 50 TL kullanım bedeli kesilerek, 150 TL depozito ücreti öğrenciye teslim edilecektir. Satın almak isteyen mezunlarımızın LHUSTORE’da sadece kredi kartı ile, kiralama yapmak isteyen mezunlarımızın ise sadece nakit olarak cübbe ve keplerini alabileceklerdir. Kiralama yapan mezunların tören sonrasında, kep ve cübbelerini 3 iş günü içerisinde LHÜ STORE' a teslim etmeleri gerekmektedir. Kep ve cübbenin tören boyunca sorumluluğu öğrenciye aittir. Mezuniyet cübbe ve kepi okula geri teslim edilirken aşağıdaki hallerde uyuşmazlık çıkması halinde İADE KABUL EDİLMEYECEKTİR:
    • Kıyafet üzerinde herhangi bir işlem (daraltma, kısaltma vb.) yapılmış olması,
    • Herhangi bir yanık izi (ütü yanığı, sigara yanığı vb. ) olması,
    • Cübbelere sonradan eklemeler (iğne oyası, dantel gibi) yapılmış olması,
    • Geri iade esnasında cübbe veya kepte herhangi bir sökük, yırtık olması,
    • Kep püskülünün kopuk olması,
    • Kepin deforme olması,
    • Geri iade esnasında kep ve cübbenin takım halinde teslim edilmemesi, (kepin kaybolması)
    Mezuniyet Törenlerimizin canlı yayınını YouTube kanalımızdan izleyebilecektir. https://www.youtube.com/c/LokmanHekim%C3%9Cniversitesi Mezuniyetlerinizin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Sevgilerimizle Lokman Hekim Üniversitesi