Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Dikkatine

Eklenme Tarihi: 23 Şubat 2018

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz bünyesinde 2 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10:00-12:00 arasında Lokman Hekim Üniversitesi Konferans Salonunda tüm Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri için ‘’İş Sağlığı ve İş Güvenliği’’ sertifika programı eğitimi yapılacaktır. Bu programa staj ve klinik uygulamaya giden ve gidecek tüm öğrencilerimizin katılması zorunludur. Katılmayan öğrencilerimiz sertifika alamayacakları için stajlara da çıkamayacaklardır.

Eğitim ile ilgili PowerPoint sunumlarına üniversitemizin Web sayfasında verilen bu linkten ulaşabilirsiniz. Programa gelmeden önce sunumlara çalışmanızda fayda vardır. Zira kurs sonunda sertifika alabilmek için bir sınav yapılacaktır.

Hepinize şimdiden başarılar dilerim.

*KATILIM ZORUNLUDUR

Prof. Dr. Nevin ŞANLIER