STANDART ADRES FORMATI HAKKINDA

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2019

Sayın Lokman Hekim Üniversitesi ve Lokman Hekim Hastanelerinde Çalışan Akademisyenlerimiz,

Lokman Hekim Üniversitemizin ve Hastanelerimizin atıf indekslerde görünürlüğünü daha sağlıklı bir duruma getirmek ve Üniversite sıralamalarındaki yerini ilerletebilmemiz için Üniversitemiz akademisyenlerinin ve hastanelerimizde görev yapan çalışanlarımızın bilimsel çalışmalarını yayına gönderirken “Standart Adres Formatı” ile göndermeleri çok büyük önem taşımaktadır.

Lokman Hekim Üniversitesi ve Lokman Hekim Hastaneler Grubu akademisyenlerimizin bilimsel platformlardaki üyelikleri dahil tüm bilimsel yayınlarında aşağıdaki örneğe göre “Standart Adres Formatı” yazmalarını önemle rica ederiz. Daha önce yapılan tüm yayınlarımız uluslararası atıf indekslerinin ilgilileri tarafından standart adres formatına eriştirilmiştir. Hem Hastanelerimizde hem de Üniversitemizde görev yapan akademisyenlerimiz için Üniversite ve Hastane şeklinde çift afilasyon verilmiştir (Şimşek, S.[b,d] gibi). Duyurunun yayınlandığı tarih itibari ile bundan sonra yapılacak tüm yayınlarda aşağıdaki standarda uyulması gerekmektedir.

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ

Eczacılık Fakültesi Örneği:

Name/Surname/Other Name

Lokman Hekim University,

Faculty of Pharmacy,

Department of Pharmaceutical Toxicology,

Sogutozu, 06510, Ankara, Turkey

LOKMAN HEKİM HASTANELERİ ve TIP MERKEZİ

Lokman Hekim Akay Hastanesi Örneği :

Name/Surname/Other Name

Lokman Hekim Hospital,