FARMAKOEKONOMİK BAKIŞ AÇISIYLA COVİD-19 PANDEMİSİ

Eklenme Tarihi: 18 Ocak 2022

Kayıt Ol

Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Konferanslar Dizisi Devam Ediyor.

Lokman Hekim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LHUSEM) bünyesinde düzenlenecek olan  ”Farmakoekonomik Bakış Açısıyla Covid-19 Pandemisi”  başlıklı webinar, Dr. Öğr. Üyesi Elif Hilal VURAL, Dr. İbrahim Muaz YARADILMIŞ, Dr. Tuncay ALKAN’ın katılımı ile 28 Ocak 2022 Cuma günü saat 15:30’da online olarak Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Eğitim Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Elif Hilal VURAL

Moderatör: Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL

urs Tarihi: 28 Ocak 2022 Cuma

Kurs Saati: 15:30-17:30

Son Başvuru Tarihi: 27 Ocak 2022 Perşembe

Not: Farmakoekonomik Bakış Açısıyla Covid-19 Pandemisi  Webinarı ZOOM Platformu üzerinden gerçekleşecek olup katılım ücretsizdir.

Not: İsim, adres, telefon bilgileri ile programın adını sem@lokmanhekim.edu.tr adresine ileterek de kayıt olunabilir.

Programın İçeriği

Pandeminin Üçüncü Yılında Dünyada Sağlık Ekonomisi

Dr. Öğr. Üyesi Elif Hilal VURAL, Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi,  Sağlık Ekonomisi ve Sağlık Teknolojileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Merkez Müdürü

Pandemi ve İlaca Erişim