
Dünya Gıda Günü Programı - Sürdürülebilir Yaşam Ve Beslenme
Unıversıty
- About Us
- About Our University
- Vision & Mission
- Our Values
- Founding Foundation
- University Brochure
- Gallery
- Video Gallery
- Corporate
- Legislation
- Units Affiliated to the Rectorate
- Workflow Charts
- Logo
- Strategic Plan
- Donation to the University
- Organization Chart
- Management
- Board of Trustees
- Rectorate
- General Secretary
- Senate
- University Administrative Board
- Administrative Units
Tarih: 16.10.2019
Bugün Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ''Dünya Gıda Günü'' kapsamında ''Sürdürülebilir Yaşam ve Beslenme'' konulu konferans düzenlendi. Konferans, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÖZ'ün konuşmaları ile başladı. Ardından Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL Dünya Gıda Gününe dair görüşlerini paylaştı. Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Prof. Dr. Emine AKSOYDAN ''Sürdürülebilir Yaşam ve Beslenme'' konulu konferansı ile gıda üretimi ve tüketimi hakkında Dünya'da gelinen noktayı, alınması gereken önemleri ve kişisel olarak bireylere düşen görevlerden bahsetti. Programa katılan akademisyenler ve öğrencilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. AKSOYDAN, düzenlenilen konferans için teşekkürlerini belirtti.