TIP FAKÜLTESİ VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ REKTÖR ÖĞRENCİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eklenme Tarihi: 29 November 2021

2021 – 2022 Akademik Yılı Lokman Hekim Üniversitesi Rektör – Öğrenci Buluşmaları Başladı

Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Rektör – Öğrenci buluşması yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Üniversitemiz A blok -1. kat konferans salonunda gerçekleştirilen buluşmaya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Metin YILDIRIMKAYA ve Prof. Dr. Zehra GÖLBAŞI, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İsmet ŞAHİN, dekan, dekan yardımcılarımız, akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin soruları, öneri ve sorunlarını dinleyen Rektörümüz tüm sorunların kısa zaman içerisinde giderileceğini belirterek katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.