DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eklenme Tarihi: 8 Temmuz 2021

Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ, Rektör Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL, Genel Sekreter Prof Dr. İsmet ŞAHİN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Dekan Yardımcıları, Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve diğer bölümlerden öğretim üyelerinin de katılımları ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Akademik genel kurulu gerçekleştirilmiştir. Kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lale KARAAĞAÇLIOĞLU sunumunu gerçekleştirdi.

Sunum içeriğinde; Eğitim-Öğretim faaliyetleri, akademik faaliyetler, sosyal faaliyetler, hastane çalışmaları, hedeflerimiz, görüş ve öneriler yer aldı.

Sizi Arayalım