ECZACILIK FAKÜLTESİ “ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM” ODAK GRUP ÇALIŞMASI I GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2022

Eczacılık Fakültesi lisans eğitimi kalitesinin daha ileri bir seviyeye taşınması amacıyla Eczacılık Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen “Öğrenci Merkezli Eğitim” Odak Grup Çalışması I toplantısı 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belma GÜMÜŞEL, Rektör Danışmanı Dr. Fazıl Serdar Gürel, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Deniz YİĞİT, Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Sulhiye YILDIZ ile Dr. Öğr. Üyesi Semih ÇALAMAK ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin katıldığı toplantıda, öğrencilerin “Öğrenci Merkezli Eğitim” kavramı ile ilgili görüş ve düşünceleri dinlendi.