GENÇ OFİS BİRİMİNİN İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eklenme Tarihi: 7 Ocak 2020

Gençlik Spor Bakanlığı destekleriyle açılan Genç Ofisimizin ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Yusuf KILIÇ, Ümitköy Şehit Ümit Çoban Gençlik Merkezi Müdürü Sadık ÖZTÜRK ve gençlik merkezlerine bağlı çalışan gençlik liderlerinin katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda Genç Ofis hakkında fikir alışverişinde bulundular ve yapılacak faaliyetler konuşuldu.

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL ve Genel Sekreterimiz İsmet ŞAHİN’in açılış konuşmaları ile başladı.

Toplantıya üniversitemiz kültürel ve sosyal işler personeli, topluluk başkan ve üyeleri de katıldı. Talep ve görüşlerini ileten topluluk başkanları toplantıda yer almaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.