• Ankara Tevfik Fikret Lisesi 11.sınıf Öğrencileri , Tevfik Fikret Lisesi ilk Kariyerim projesi kapsamında Diş Hekimliği Fakültesini Ziyaret Etti. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Lale KARAAĞAÇLIOĞLU ve Lokman Hekim Diş Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Atilla Stephan ATAÇ eşliğinde laboratuvar, sınıf ve Lokman Hekim Diş Hastanesini gezen öğrenciler, laboratuvarda uygulama yapma fırsatı da elde ettiler. Prekilinik laboratuvarında el becerileri kapsamında sabun kalıplarından örnekler oluşturdular. Ardından Lokman Hekim Diş Hastanesinde hasta muayene ve tedavilerini yakından izleyen öğrenciler diş hekimliği ve eğitim sistemi açısından bilgilendirildiler. Üniversitemiz diş hekimliği ve hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.