TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİMİZ FEBS 2019 KONGRESİNDE POSTER SUNUMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2019

”The Federation of European Biochemical Societies’‘in öncülüğünde 6-11 Temmuz 2019 tarihleri arasında Polonya Krakow’da 44’üncüsü gerçekleşen FEBS Kongresi’ne, Tıp Fakültemizin Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı’nda görev yapmakta olan Araş. Gör. Kardelen Kocaman ve  Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı’nda görev yapmakta olan Araş. Gör. Bengisu Kevser Bulduk da yaptıkları bilimsel çalışmalarla katılmışlardır.

Bu yıl kongreye Türkiye’den katılım sağlayan seksen araştırmacı içerisinde yer alan araştırma görevlilerimiz, çalışmalarını “poster sunumu” olarak başarıyla sunmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.