TIP FAKÜLTESİ BİLİM GÜNLERİ SEMPOZYUMU

Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2019

Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Volkan Özgüven’in danışmanlığını yaptığı, Dr. Öğr. Üyesi Elçin Latife Kurtoğlu’nun koordinatörlük, Dr. Öğr. Gör. Can Türk’ün koordinatör yardımcılığı görevini üstlendiği “Tıp Fakültesi Bilim Günleri Sempozyumu” 2-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Dönem I öğrencilerimizin “Bilimsellik Kurulu” kapsamında danışman hocalarıyla beraber büyük bir özveriyle sürdürdükleri çalışmalarını sunduğu sempozyumumuza, Prof. Dr. Ali Hakan Durukan “Geleceği Şekillendirmek” isimli konferansıyla; Prof. Dr. Belma Turan ise “Biyolojik Sistemlerin Fonksiyonlarının İncelenmesinde Biyofiziksel ve Biyokimyasal-Moleküler Yaklaşımların Birlikteliği ve Önemi” başlıklı konferansıyla katkıda bulunmuşlardır.

Bilim Günleri Sempozyumu, yapılan değerlendirmeler sonucunda tüm çalışma gruplarının “En iyi çalışma” ödülüne layık görülmesiyle sona ermiştir.