TIP FAKÜLTESİ DÖNEM II ÖĞRENCİLERİMİZ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2021

Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem II öğrencileri saflığın ve temizliğin sembolü beyaz önlüklerini bugün giydiler.

Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem II öğrencilerinin, COVID-19 pandemisi nedeniyle, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında gerçekleştirilemeyen ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni bugün LHÜ Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törenimiz Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Mehmet ALTUĞ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Metin YILDIRIMKAYA ve Prof. Dr. Zehra GÖLBAŞI, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet DOĞANAY, Akademik Direktörümüz Prof. Dr Muhammet GÜVEN, Dekanlarımız, Müdürlerimiz ve Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizin katılımı ile yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mehmet DOĞANAY, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Mehmet ALTUĞ tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından, Anatomi ABD Başkanı Prof. Dr. Hasan OZAN “Beyaz Önlük” ile ilgili hekim adaylarımızın tüm meslek yaşamlarını etkileyecek önemli bilgilerin aktarıldığı konuşmasını gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Dekanları, Müdürleri ve Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından hekim adayı öğrencilerimize tüm dünyada gururla taşıyacakları Beyaz Önlüklerinin giydirilmesi ile törenimiz sona erdi.

Bugün beyaz önlüklerini giyen tüm öğrencilerimize eğitim ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.