• Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi geleneksel hale getirdiği öğrenci panellerinin ikincisini gerçekleştirdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adile Berna DURSUN ve İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet DOĞANAY'ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği Tıp Fakültesi Kolon Hastalıkları Öğrenci Paneli'ne, Tıp Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Baş moderatörlüğünü Prof. Dr. Benan KASAPOĞLU, koordinatörlüğünü Prof. Dr. Mehmet DOĞANAY ve Doç. Dr. Fatma AYBALA ALTAY'ın üstlendiği etkinlikte Tıp Fakültesi öğrencilerimiz kolon hastalıkları hakkında moderatörlerinin destekleri ile oluşturdukları sunumları dinleyicilere takdim etti. Panele katılan tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.