ULUSLARARASI PROF. DR. MUHAMMED HAMİDULLAH ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Eklenme Tarihi: 9 Mayıs 2022

Uluslararası Prof. Dr. Muhammed Hamidullah Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Metin YILDIRIMKAYA, Prof. Dr. Zehra GÖLBAŞI ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İsmet ŞAHİN, Okul Müdürü Hamza YILMAZ’ın katıldığı ziyarette aday öğrencilere üniversitemiz tanıtıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL üniversitemiz imkanlarından bahsetmesinin yanı sıra, ulusal ve uluslararası öğrencilerimiz için üniversitemiz ayrıcalıklarına da değindi. Ardından üniversitemiz laboratuvar, sınıf, kütüphane ve sosyal alanlarını ziyaret eden aday öğrenciler, üniversitemiz hakkındaki memnuniyetlerini dile getirdi.