• TR | EN
  • Tarih: 17.09.2024

    2024 Yemekhane Sistemi Hakkında

    Değerli Akademik ve İdari Personellerimiz,

    Sevgili Öğrencilerimiz,

     

    Üniversitemiz yemekhanelerinde sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için, E-Kampüs online bakiye yükleme ve rezervasyon sistemi devreye alınmıştır.

    Yeni sistemin nasıl aktif edileceği ve uygulanacağı ile ilgili animasyon linki ve kullanım kılavuzu ekte bilgilerinize sunulmuştur.

    Üniversitemiz yemekhanelerinde yemek hizmetinden faydalanmak isteyen tüm personel (Akademik/İdari) ve öğrencilerimizin (Burslu/Ücretli) Yapı Kredi Bankasında hesap açtırmaları (daha önce hesabı olanlar hariç) ve akabinde Yapı Kredi mobilden E-Kampüs uygulamasını yükleyerek aktive etmeleri gerekmektedir.

    E-Kampüs uygulaması ile birlikte rezervasyon sistemi de 16/09/2024 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Rezervasyon sistemi kullanım kılavuzu ekte bilgilerinize sunulmuş olup, rezervasyon sistemi çalışma prensibi aşağıdaki şekildedir;

    • Rezervasyon yapmak istediğiniz günler için, bir hafta öncesinden (Pazartesi saat 8:00 'dan-Cuma günü saat 12:00 'a kadar,  https://rezervasyon.al/  linki üzerinden) bir sonraki haftanın rezervasyonunu yapmış olmanız gerekmektedir.
    • Rezervasyon iptali ve para iadesi olmamaktadır.
    • Rezervasyon yaparken lokasyon bilgisi (A.Blok ya da C.Blok) ve öğün grubu (öğlen) seçilmelidir.
    • Sadece rezervasyon yaptığınız lokasyonda (A.Blok ya da C.Blok) yemekhane hizmetinden faydalanabilirsiniz.
    • Rezervasyon yapılmadığı takdirde turnikeler geçiş izni vermeyecektir.

    Not: 16-20 Eylül 2024 tarihlerinde Yapı Kredi Bankasında hesap açtırmak isteyen Öğrenci ve Personellerimiz için, Üniversitemiz A ve C Blokta saat 9:00-17:00 arası Yapı Kredi Bankası tarafından görevlendirilen banka personelleri Üniversitemizde hizmet verecektir.

    E - Kampüs Bilgilendirme Dökümanı

    E- Kampüs Rezervasyon Süreci Bilgilendirme Dökümanı

    Bilgilerinize,

    Saygılarımızla.

     


     

    Giriş Yap Lokman Hekim Online